Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Κατάλληλες τροφές απορροφήσιμου σιδήρου

tn σιδήρου στον οργανισμό

α) ΛΑΧΑΝΙΚΑ ελαφρώς ΒΡΑΣΜΕΝΑ, όχι ΩΜΑ. (να αποφεύγεται το Μπλέντερ, μειώνει τη διαθεσιμότητα σε σίδηρο) ΛΑΧΑΝΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΣΠΑΝΑΚΙ (και το ωμό), ΟΛΑ τα ΠΡΑΣΙΝΑ λαχανικά
β) ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ (ιδιαίτερα φακές + φασόλια)
γ) Από Φρούτα τα ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ (τον περισσότερο) και τα ΣΤΑΦΥΛΙΑ,
δ) ΩΜΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΞΗΡΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Αρχική
Λογαριασμός
Προϊόντα
Αναζήτηση