ΠΑΝΑΞ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

blüten mit tropfen

Τα φυσικά προϊόντα της “ΠΑΝΑΞ – Εργαστήριο Ομοιοπαθητικής & Φυτοθεραπείας“, είναι το αποτέλεσμα επιστημονικής γνώσης, εμπειρίας και συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών του τομέα της υγείας στα πεδιά της ομοιοπαθητικής και της φυτοθεραπείας, με αληθινή αγάπη για το αντικείμενο και τον συνάνθρωπο. Κύριος υπεύθυνος είναι ο φαρμακοποιός Σαντζούκ Σαμίρ,  Παλαιστίνιος με ελληνική υπηκοότητα (πάνω από 40 χρόνια στην Ελλάδα), απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. H επιστημονική του αναζήτηση τον οδήγησε σύντομα στην σπουδή της Ομοιοπαθητικής και της Φυτοθεραπείας, τόσο ως φιλοσοφία θεραπευτικής μεθόδου, όσο και ως πρακτική – εργαστηριακή εφαρμογή, αξιοποιώντας της δυνατότητες του πραγματικού φαρμακο-ποιού.

Το εργαστήριο Ομοιοπαθητικής και Φυτοθεραπείας, που εδρεύει στον χώρο του Φαρμακείου, Πλατεία Χατζοπούλου 12,  στελεχώνεται από λειτουργούς υγείας, εκπαιδευμένους στη Φυσική Ιατρική, που στηρίζουν την προσπάθεια μας τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης, διάδοσης και εγκαθίδρυσης αυτών των ήπιων, ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων. Συνεργάτες μας είναι ο φαρμακοποιός Σαντζούκ Γιώργος, η χημικός Γεροδήμου Ιουλία, η βοηθός φαρμακοποιού Καραγιώργου Πηνελόπη, η βοηθός φαρμακοποιού Κοντοχρήστου Θεοδώρα και η υπεύθυνη του τμήματος πωλήσεων Χατζηθεοδοσίου Σόνια.

Η ανάγκη για την παραγωγή αιθέριων ελαίων και αρωματικών υδάτων κλπ. που προϋποθέτει να βρίσκονται σε ξεχωριστό χώρο, μακριά από τον χώρο που παρασκευάζονται τα ομοιοπαθητικά, μας ώθησε, στην ίδρυση νέας εγκατάστασης,  σε άλλο χώρο στην Χρυσοστόμου Σμύρνης 14, από όπου προμηθεύεται το φαρμακείο, τις απαραίτητες πρώτες ύλες όπως αιθέρια και αρωματικά έλαια, για την παραγωγή των θεραπευτικών (γαληνικών) σκευασμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ